Kungs cienījamos gados Jelgavā mīlestības vārdā veic pārgalvīgu triku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kāds kungs Jelgavā pierādījis, ka mīlestība spēj celt spārnos, - viņš pie savas sirdsdāmas centies nokļūt, ierāpjoties caur balkonu, pie tam piektā stāva augstumā. Vīrietis iesprūdis balkonā spēku izsīkuma dēļ, vēsta raidījums «Degpunktā».

Iespējams, iedvesmojoties no romantiskā Romeo un Džuljetas stāsta, kāpšanu pa balkonu pie savas iecerētās Jelgavā veicis kāds 66 gadus vecs vīrietis vārdā Voldemārs. Tā viņš cerējis iekļūt pie kādas 72 gadus vecas sievietes. Tas jau nebūtu nekas, ja vien kāpiens nebeigtos ar iesprūšanu piektā stāva balkonā un spēku izsīkumu, kas vīrietim liedza atgriezties savā dzīvoklī. Turklāt visam pa vidu – iesaistījās arī policija.

Likumsargi pēc notikušā veica pārrunas ar bezbailīgo alpīnistu, un izrādījās, ka bailes no augstuma, visticamāk, vīrietis bija pazaudējis lielā reibuma dēļ.

Raidījumam «Degpunktā» izdodas satikt un parunāties ar šā stāsta varoni Voldemāru. «Sastopam kungu viņa mājas kāpņu telpā. Izskatās, ka no triju promiļu reibuma viņš līdz galam nav atžirdzis, taču nenoliedz, ka visu darījis mīlas vārdā,» teikts raidījumā.

Turklāt Voldemārs uzskata – viņa trakais izgājiens esot atmaksājies. «Kas neriskē, tas nevinnē,» viņš saka, uz jautājumu, ko tieši viņš ir laimējis, atbildot: «Mīlestību.»

Tiesa gan, romantiskajā stāstā iesaistītā kundze gan noliedz, ka ar Voldemāru viņu vienotu kaut kas vairāk par kaimiņu attiecībām. Pazīstami gan esot aptuveni trīs gadus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu