Viens no apsūdzētajiem par cilvēka nosišanu Smiltenē vainu atzīst; otrs – to atzīst daļēli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Viens no apsūdzētajiem par kāda vīrieša nosišanu Smiltenē atzinis pilnībā, savukārt otrs savu savu vainu atzinis daļēji, TVNET uzzināja tiesā.

Tiesa informē, ka lietā apsūdzēts Gints Brunavs, kurš savu vainu atzinis pilnībā, un Pāvels Krivonogovs, kurš savu vainu atzīst daļēji.

Pirmdienas tiesas sēdē tika pratināti abi apsūdzētie, kā arī pārbaudīti pierādījumi. Tiesas sēde atlikta līdz 12.aprīlim, kad paredzētas debates.
Saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai abi apsūdzētie vīrieši pagājušā gada 3.oktobrī, atrodoties Smiltenē, personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās nolaupījuši cietušajam vīrietim ne mazāk kā piecus eiro.

Vēlāk abi apsūdzētie, mantkārīgu tieksmju vadīti, 15 minūtes sita cietušo, pēc tam viņu izģērba un atstāja guļot, pēc kā vīrietis mira.
Tāpat viens no apsūdzētajiem paņēma no cietušā virsjakas kabatas izņemto pasi un to sadedzināja. Savukārt otrs apsūdzētais atklāti nolaupīja cietušajam piederošo mobilo telefonu 15 eiro vērtībā.

Tāpat pagājušā gada 2.oktobrī otrs apsūdzētais, atrodoties uz ielas citā pilsētā Valkā, mantkārīgā nolūkā izrāva kādai sievietei no rokām naudas maku ar tajā esošo naudu un aizskrēja, tādējādi nodarot cietušajai mantisko zaudējumu ne mazāku kā 45 eiro apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu