Aiztur divus vīriešus, kuri Iļģuciemā bija izdemolējuši dzīvokli

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgā, Iļģuciemā, aizturēti divi vīrieši, kuri, lietojot alkoholiskos dzērienus, bija izdemolējuši dzīvokli, zināja Valsts policijā (VP).

Likumsargi informē, ka sestdien, 23.aprīlī, Rīgas Kurzemes iecirkņa policisti saņēma izsaukumu uz Iļģuciemu, kur izdemolēts kāds dzīvoklis. Dzīvokļa īpašnieks bija ieradies mājās un tur pamanījis savu radinieku, kuram bija piekļuve šim dzīvoklim un kurš kopā ar vairākām svešām personām lietoja alkoholiskos dzērienus. Tāpat cietušais konstatēja, ka dzīvoklī ir izdemolētas un salauztas mēbeles, tādēļ izsaucis policiju.

Policisti notikuma vietā aizturēja divus agresīvus vīriešus, kuri dzimuši 1988.un 1992.gadā. Vecākais no aizturētajiem iepriekš ir tiesāts par zādzībām.

Šobrīd pret abiem aizturētajiem ir uzsākts kriminālprocess par tīšu mantas bojāšanu. Par šādu noziegumu aizturētajiem var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu