Aiztur vīrieti aizdomās par nepilngadīgo iesaistīšanu seksuālās darbībās; lūdz atsaukties cietušos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flicrk.com/olidia

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa policisti 25. aprīlī Jūrmalā aizturēja 1967. gadā dzimušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par netiklu darbību veikšanu ar nepilngadīgu personu. Policisti ir noskaidrojuši, ka aizturētais jau ilgu laiku strādāja vietās, kur apgrozās bērni, tostarp par autobusa šoferi un ekskursiju vadītāju.

Valsts policijā TVNET informēja, ka, pārbaudot operatīvo informāciju, Jūrmalas iecirkņa policisti vakar, 25. aprīlī, Jūrmalā aizturēja 1967. gadā dzimušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par 15 gadus vecas personas pamudināšanu iesaistīties seksuālās darbībās.

Policistiem ir aizdomas, ka vīrietis līdzīgas darbības varētu būt veicis arī ar citiem nepilngadīgajiem, tādēļ aicina atsaukties cietušos.

Par sešpadsmit gadu vecumu nesasniegušas personas pamudināšanu iesaistīties seksuālās darbībās ir sākts kriminālprocess.

Policistiem ir pamatotas aizdomas, ka aizturētais vīrietis varētu būt veicis līdzīgas darbības arī ar citiem nepilngadīgajiem bērniem. Tādēļ Jūrmalas policijas iecirkņa

policisti lūdz atsaukties ikvienu, kurš, iespējams, ir saņēmis piedāvājumu veikt netiklas darbības vai cietis no šādām darbībām,

zvanot uz tālruņiem 67075111 vai 110.

Par līdzīgu gadījumu ziņots pērn jūlijā: 2015. gada 30. jūnijā Jūrmalā aizdomās par netiklu darbību veikšanu ar 2005. gadā dzimušu meiteni tika aizturēts 1968. gadā dzimis vīrietis. Pret aizturēto tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 162. panta pirmās daļas. Šajā lietā policija ir pabeigusi izmeklēšanu, un tā nosūtīta prokuratūrai kriminālvajāšanas sākšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu