Sola milzu atlīdzību par «Lamborghini» dedzinātāja atrašanu. Atriebība?

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzņēmējs Kaspars Caune izsludinājis 10 000 eiro atlīdzību par palīdzību atrast ļaundari, kurš šonedēļ Rīgā ugunsgrēkā sabojāja divas «Lamborghini» automašīnas.

Caune, kurš publiski minēts kā šo spēkratu lietotājs, sociālajā tīklā «Facebook» ievietojis videonovērošanas kameras ierakstu, kurā redzams cilvēks, kurš esot dedzinājis automašīnas. «Tā izskatījās, kad spridzināja. Ja kāds palīdzēs viņu atrast un sodīt, saņems 10 000 eiro atlīdzību no kompānijas, kam pieder automašīnas,» raksta Caune.

Valsts policijas pārstāve Diāna Lūkina TVNET paskaidroja, ka pagaidām saistībā ar notikušo nav neviena aizdomās turētā. Vienlaikus likumsargi turpina izmeklēšanu un aicina iedzīvotājus, kuriem varētu būt kāda informācija par dedzinātajām automašīnām, vērsties policijā.

Jau ziņots, ka naktī uz pirmdienu policija saņēma informāciju, ka Skanstes ielā autostāvvietā aizdegušās automašīnas - «Lamborghini Gallardo», «Lamborghini Murcielago» un viens «Toyota Land Cruiser» markas spēkrats.

Ugunsdzēsēji sākotnēji bija saņēmuši izsaukumu par vienu degošu automašīnu. Kad ugunsdzēsēji ieradās notikuma vietā, blakus 24 stāvu dzīvojamai ēkai esošās garāžas otrajā stāvā dega jau trīs automašīnas. Aptuveni stundas laikā ugunsgrēks tika nodzēsts.

Policijā sākts kriminālprocess par svešas mantas bojāšanu, kā arī nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu ugunsgrēka iemeslu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu