Dzīvoklī atklāj ierīkotu marihuānas audzētavu; stādi cilvēka augumā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija Iecavā marta beigās atklājusi marihuānas audzētavu, kopumā izņemot 32 marihuānas stādus un tās audzēšanas aprīkojumu vairāku desmitu tūkstošu eiro vērtībā, skaidroja Valsts policijā.

Valsts policija bija saņēmusi informāciju par marihuānas audzēšanu Iecavā. Naktī uz 24.martu policija veica septiņas stundas ilgu kratīšanu kādā daudzdzīvokļu ēkā Iecavā. Vienā no dzīvokļiem tika atklāta marihuānas plantācija ar profesionālu aprīkojumu. 30 kvadrātmetru lielajā istabā ierīkotās audzētavas marihuānas stādi bija cilvēka augumā.

Kopā konfiscēti 32 marihuānas stādi, kuru kopējais svars ir 15,7 kilogrami, un aprīkojums - lampas, ventilatori, gaisa mitrinātājs, eļļas radiators, elektrības taimeri, mitruma mērītājs, klimata kontroles ierīce, kompresors, gaisa pumpis, ūdens sūknis un ventilatori.

Izņemtais aprīkojums ir profesionāls, un tiek lēsts, ka tā kopējā vērtība varētu sasniegt vairākus desmitus tūkstošus eiro.

Foto: Valsts policija

Saistībā ar notikušo Valsts policija sākusi kriminālprocesu par narkotisko vielu neatļautu izgatavošanu. Policija neatklāj informāciju par personām, kuras varētu būt saistītas ar šo aizliegto biznesu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu