Rīgā uzdarbojas krāpnieki, stāstot, ka darbojas Ušakova vārdā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diāna Lozko / LETA

Rīgā sākuši uzdarboties krāpnieki, kas ar dāvanu palīdzību cenšas iekļūt pensionāru namos, turklāt, lai iegūtu uzticību, tie apgalvo, ka rīkojas Rīgas mēra Nila Ušakova uzdevumā, šodien «Facebook» ziņo Ušakovs.

Nesen Rīgas domē vērsies kāds vecāka gadu gājuma kungs, kurš pastāstīja par jaunu krāpšanas mēģinājumu. Pie viņa uz ielas baltā mašīnā piebraucis kāds čigānam līdzīgs vīrietis, kurš piedāvājis pensionāram dāvanu – bezmaksas traukus, kā arī aizvest līdz mājām par brīvu.

Lai iemantotu vecā vīra uzticību, krāpnieki izliekas par bulgāru uzņēmējiem, rāda maku ar lielu daudzumu naudas, kā arī saka, ka darbojas pēc Ušakova personīga lūguma.

Šis atgadījums noticis Teikā, taču diez vai krāpnieki sēž uz vietas, spriež Ušakovs.

Policija par krāpniekiem jau ir informēta un strādā; rīdzinieki tiek aicināti ar lielu piesardzību izturēties pret nepazīstamu cilvēku piedāvājumiem apciemot tos mājās vai arī doties kaut kur kopā ar viņiem. Tāpat vēlams pabrīdināt arī savus tuviniekus par šiem krāpšanas mēģinājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu