Vīrietis pastnieku no reklāmu izplatīšanas cenšas atturēt ar gumijas steku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki steiguši palīgā kādam pastniekam, kuru kāds vīrietis no reklāmas avīžu izplatīšanas centies atturēt ar gumijas steku, TVNET pastāstīja RPP pārstāve Lāsma Zemene.

Viņa paskaidroja, ka vakar, 28. aprīlī, Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju, ka Saulkalnes ielā norisinās konflikts starp divām personām. Ierodoties notikuma vietā, kārtības sargi pamanīja divus vīriešus, vienam no viņiem rokās bija gumijas nūja - steks.

Veicot pārrunas, noskaidrots, ka pastnieks, kurš piegādā korespondenci, kā arī dažādu lielveikalu reklāmas avīzes pildījis savus darba pienākumus, taču pēkšņi no viena dzīvokļa iznācis vīrietis un sācis kliegt, lai pārtraucot likt lielveikalu reklāmas avīzes.

Uz aizrādījumiem vīrietis atbildēja, ka turpināšot pildīt sava darba pienākumus.

Agresīvais vīrietis aizgājis atpakaļ uz dzīvokli un paņēmis gumijas steku.

Persona vairākkārtīgi iesitusi pastniekam ar gumijas steku. No neatliekamās medicīniskās palīdzības abi vīrieši atteicās.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki tālāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu