Iļģuciemā iedzeršanas laikā sieviete ar nazi sadur kompānijas biedreni

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Iļģuciemā alkohola lietošanas laikā sieviete ar nazi sadūrusi savu kompānijas biedreni, vēsta Valsts policija (VP).

Sestdien ap plkst. 22 dzīvojamā mājā Stūres ielā starp divām sievietēm, kuras vairāku cilvēku kompānijā atpūtušās un lietojušas alkoholu, izcēlies konflikts. Sievietes viena otru apvainojušas necenzētiem vārdiem. Strīda karstumā viena no sievietēm paņēmusi nazi un trīs reizes savai kompānijas biedrenei iedūrusi kakla apvidū.

Notikušā aculiecinieki izsaukuši policiju, bet dūrēja tikmēr aizbēga. Likumsargi sāka aizdomās turamās 1989.gadā dzimušās sievietes meklēšanu un no rīta viņu aizturēja Imantā.

Noskaidrots, ka nozieguma izdarīšanas brīdī aizdomās turamā sieviete bijusi aptuveni 2,8 promiļu reibumā. Aizturētā iepriekš sodīta par mantiska rakstura noziegumiem.

Pret 1989.gadā dzimušo sievieti sākts kriminālprocess par tāda miesas bojājuma tīšu nodarīšanu, kas ir bīstams dzīvībai. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu