Izliekoties par pircējiem, Jelgavā nozog automašīnu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Likumsargi aizturējuši 1996.gadā un 1985.gadā dzimušus vīriešus, kas, izliekoties par pircējiem, Jelgavā nozaguši automašīnu «BMW 725», informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Ieva Sietniece.

Abi vīrieši tika aizturēti 30.aprīlī ap pusnakti. Viņi uz Jelgavu bija atbraukuši no Rīgas izklaidēties. Lai atgrieztos Rīgā, vīrieši bija nolēmuši atsaukties uz sludinājumu internetā, uzdodoties par automašīnas pircējiem. Sarunājot tikšanos par automašīnas iegādi vēlā nakts stundā, abi vīrieši ar «BMW 725» aizbraukuši un nav atgriezušies.

Automašīnas īpašnieks nekavējoši par to informējis policiju un drīz vien abi vīrieši tika aizturēti. Par notikušo sākts kriminālprocess, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz četriem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Pirmstiesas izmeklēšanā tiks pārbaudīta aizturēto saistība citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu