Daugavpilī likumsargiem sūdzas par sieviešu «apskāvēju»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Daugavpilī Valsts policijas darbinieki saņēmuši informāciju par vairākiem gadījumiem, kuros kāds jaunietis uzmācies sievietēm, tās apskaujot, TVNET pastāstīja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Sākotnējā informācija liecina, ka gados jaunais vīrietis nav vēlējies sievietes izvarot vai aplaupīt. Viņš tām esot pielavījies no mugurpuses un apskāvis.

Laizāne paskaidroja, ka aizvadītās nedēļas nogalē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes dežūrdaļa saņēma informāciju par diviem gadījumiem Daugavpilī, kur sievietēm, iespējams, uzmācās gados jauns vīrietis.

Šobrīd policija veic pasākumus šīs informācijas pārbaudei, tostarp, precizē notikumu apstākļus, skaidro precīzas personas pazīmes. Informācija par šiem gadījumiem liecina, ka minētā persona, iespējams, ir gados jauns vīrietis (pusaudzis). Viņa rīcības motīvi šobrīd nav zināmi.

Gadījumā, ja iedzīvotājiem ir jebkāda noderīga informācija par šiem gadījumiem vai, ja manīta kāda aizdomīga persona, policija lūdz informēt pa tālr. 110.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu