Pusaudzēm tramvajā uzmācas pusmūža vīrietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vakar, 4. maijā, pēc pulksten 21.00 divas 14 un 15 gadus vecas meitenes ar tramvaju braukušas no Rīgas centra uz mājām Latgales priekšpilsētā. Sabiedriskajā transportā viņām sācis uzmākties kāds pusmūža vīrietis.

Maskavas ielā meitenes izkāpušas no tramvaja, un vīrietis viņām sekojis. Viņš taisījis vaļā bikses un nepilngadīgajām piedāvājis veikt seksuālas darbības. Meitenes ieskrējušas kāpņu telpā un par notikušo pastāstījušas vienas no nepilngadīgo tēvam, kurš izgājis no dzīvokļa un vīrieti aizturējis līdz policijas ierašanās brīdim.

Notikuma vietā ieradās patruļpolicisti, kuri aizdomās turamo 1968. gadā dzimušo vīrieti nogādāja iecirknī. Nozieguma izdarīšanas brīdī aizturētais bija gandrīz trīs promiļu alkohola reibumā.

Policijas redzeslokā vīrietis iepriekš nonācis nav.

Saistībā ar notikušo pret 1968. gadā dzimušo vīrieti uzsākts kriminālprocess par sešpadsmit gadu vecumu nesasniegušas personas pavešanu netiklībā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Policija pateicas iedzīvotājam par ātro rīcību noziedznieka aizturēšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu