Zēns gūst nopietnas traumas, lūstot treniņu redelēm; mazulis norij bateriju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kurzemē 12 gadus vecs zēns guvis nopietnas traumas, lūstot treniņu redelēm, aģentūra BNS uzzināja ātrās palīdzības dienestā.

Metāla konstrukcija lūzusi un uzkritusi bērnam virsū. Mediķi konstatējuši galvas smadzeņu satricinājumu, plecu traumu ar iespējamu pleca kaula lūzumu, kā arī krūšukurvja un muguras traumas.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests arī informē, ka astoņus mēnešus vecs bērns trešdien norijis bateriju. Sākotnēji mazulis nogādāts Vidzemes slimnīcā, bet pēc tam pārvests uz bērnu slimnīcu Rīgā.

Vairāki mazi bērni nogādāti slimnīcā pēc applaucēšanās ar karstu kafiju.

Rīgas reģionā sešus mēnešus vecs bērns apgāzis krūzi ar karstu kafiju, kas stāvēja uz galda bērna pieejamā vietā, apdedzinot seju, krūšukurvi un rokas.

Bet Kurzemē gadu vecs bērns sēdēja pieaugušajam klēpī, kas tas dzēris kafiju. Karstais šķidrums uzlija bērnam, un ar krūškurvja un vēdera termiskiem apdegumiem bērns nogādāts ārstniecības iestādē.

Ātrā palīdzība trešdien devās uz 1083 izsaukumiem, no kuriem 190 bija traumas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu