Četru personu grupa Daugavpilī aplaupa nepilngadīgo

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

3.maijā gandrīz pusnaktī, ap pulksten 23:40, policijas pārvaldes dežūrdaļā tika saņemta informācija par laupīšanas faktu Daugavpilī, Valkas ielā, kur nenoskaidrotu personu grupa uzbruka 16 gadus vecam pusaudzim, nodarīja viņam miesas bojājumus un nolaupīja personīgas mantas, proti, mobilo telefonu un naudas maku.

Pēc izsaukuma saņemšanas uz notikuma vietu nekavējoties devās policija. Pateicoties cietušā pusaudža liecībām, izdevās noskaidrot uzbrucēju pazīmes. Tika uzsākta tuvākās apkārtnes apsekošana, kā rezultātā jau pēc neilga laika policistiem izdevās atrast un aizturēt divus iespējamos nepilngadīgus uzbrucējus (2000. un 2001.gadā dzimušus).

Turpinot operatīvos pasākumu, nākamajā dienā policistiem izdevās aizturēt vēl divas aizdomās turamās personas (1999. un 1966.gadā dzimušus).

Visas aizturētas personas jau agrāk ir nonākušas policijas redzeslokā, bet vecākais no viņiem – jau vairākas reizes tiesāts par dažādiem noziegumiem, tostarp arī par laupīšanu. Cietušajam pusaudzim laupīšanas rezultātā tika nodarītas dažādas traumas. Tonakt, kad viņš tika aplaupīts, jaunietis lūdzis palīdzību kādas garāmbraucošas automašīnas vadītājam, kurš apstājās un sniedza viņam palīdzību, sazvanot un informējot par notikušo policiju.

Pret aizturētajām personām uzsākts kriminālprocess par laupīšanu grupā. Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu