Kurzemē par naudas izspiešanu organizētā grupā aizturēti trīs vīrieši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kurzemē par ilgākā laika posmā veiktu naudas izspiešanu grupā aizturēti trīs vīrieši, informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Daiga Valdmane.

Policijas darbinieku rīcībā pirms kāda laika nonākusi informācija par personu grupu, kas Kurzemes teritorijā, iespējams, nodarbojas ar naudas izspiešanu. Aizturot trīs vīriešus, noskaidrots, ka viņi jau ilgākā laika posmā nodarbojušies ar naudas izspiešanu no vairākām personām, pielietojot draudus.

Diviem aizturētajiem - 56 un 30 gadus veciem vīriešiem - ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums, savukārt trešajam grupas dalībniekam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Policija ierosinājusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 184.panta par izspiešanu organizētā grupā. Pašlaik turpinās izmeklēšana un cietušo personu apzināšana. Iedzīvotāji, kuri varētu būt cietuši no šo trīs vīriešu pretlikumīgām darbībām, aicināti par to ziņot, zvanot uz tālruņa numuru 63404602 vai 110, kā arī rakstot uz e-pasta adresi «anonimi@kurzeme.vp.gov.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu