Āgenskalnā iereibis vīrietis vicina šaujamieroci

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pirmdien Āgenskalnā alkohola reibumā esošs vīrietis vicinājies ar šaujamieroci, informēja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) sabiedrisko attiecību speciālists Toms Sadovskis.

23.maijā RPP Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju, ka Rīgā, Nometņu ielā, iereibis vīrietis vicinās ar, iespējams, šaujamieroci. Ierodoties notikuma vietā, tika uzmeklēta aprakstam atbilstoša persona, kas lietoja necenzētus vārdus un ignorēja vispārpieņemtās uzvedības normas.

Policija pie vīrieša pamanīja šaujamierocim līdzīgu priekšmetu, kas bija aizbāzts aiz biksēm. Veicot pārrunas ar agresīvo vīrieti, apstiprinājās aizdomas, ka viņš ir lietojis alkoholiskos dzērienus.

Personai tika noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu, bet pēc tam viņš tika nodots Valsts policijas darbiniekiem saistībā ar ieroču turēšanas pārkāpumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu