Vīrietim no dušas tek grādīgā dzira

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Valsts policija saņēma operatīvo informāciju par kādu vīrieti, kurš, iespējams, savā dzīvoklī ierīkojis nelegālo alkoholisko dzērienu tirdzniecības vietu; radošais vīrietis nelegālā alkohola izplatīšanai izmantojis dušu, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Trešdien, 25. maijā, Zemgales iecirkņa kriminālpolicisti un kārtības policisti veica aizdomās turamā 1963. gadā dzimušā vīrieša dzīvokļa apskati. Sākotnēji pārmeklējot viņa mājokli, kas atrodas Torņakalnā, likumsargi neatrada pierādījumus, ka šajā vietā notiktu alkohola tirdzniecība.

Veicot tālāku pārbaudi, lai noskaidrotu, kur īsti alkohols tiek glabāts, virs dzīvokļa, mājas bēniņos likumsargi atrada mucu ar 100 litriem grādīgās dziras. Alkohola glabātājs bija ierīkojis neparastu sistēmu. No bēniņos novietotās mucas uz viņa dzīvokļa dušu veda caurulīte. Kad pie «radošā» vīrieša nāca klienti, lai iegādātos nelikumīgos dzērienus, vīrietis atgrieza krānu un no dušas tecēja alkohols.

Saistībā ar notikušo sākta administratīvā lietvedība par akcizēto preču iegādes, realizācijas un uzglabāšanas noteikumu pārkāšanu. Par šādu noziegumu likumā fiziskajām personām paredzēts 70 līdz 7100 eiro naudas sods.

Pēc ekspertīzes veikšanas tiks lemts par kriminālprocesa sākšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu