Divi vīrieši piekāvuši un aplaupījuši garāmgājēju; iespējamie noziedznieki aizturēti

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Divi vīrieši Rīgā otrdienas vakarā uz Gogoļa ielas piekāvuši un aplaupījuši nejaušu garāmgājēju; vēlāk iespējamie noziedznieki aizturēti, informēja Valsts policijā (VP).

Cietušais otrdien ap plkst.7 vakarā gāja pa Gogoļa ielu netālu no Rīgas Centrālās stacijas. Pie viņa pienāca divi nepazīstami vīrieši, kuri sāka viņu sist, kā arī nolaupīja pulksteni, gredzenu un somu, kurā atradās apģērbs un dokumenti. Noziedznieki no notikuma vietas aizbēga.

Tās pašas dienas vakarā Rīgas Pašvaldības policisti uz ielas pamanīja iereibušu vīrieti, kuru aizturēja un nodeva VP. Policisti pie aizturētā atrada Gogoļa ielā aplaupītā vīrieša mantas.

Izmeklēšanas laikā noskaidrojās, ka aizturētais vīrietis noziegumu pastrādājis kopā ar savu paziņu - 1972.gadā dzimušu vīrieti. Rīgas Latgales iecirkņa kriminālpolicisti noskaidroja viņa iespējamo atrašanās vietu un trešdien Pārdaugavā viņu aizturēja.

VP ziņoja, ka abi aizturētie jau iepriekš sodīti par mantiskiem noziegumiem, bet saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par laupīšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu