Ugunsgrēkā Zilupē gājis bojā cilvēks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aizvadītajās brīvdienās, laika posmā no 28.maija plkst. 6.30 līdz 30.maija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 117 izsaukumus – 68 uz ugunsgrēku dzēšanu un 39 uz glābšanas darbiem, bet desmit no izsaukumiem bija maldinājumi. Svētdien ugunsgrēkā gāja bojā cilvēks, TVNET informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Svētdien plkst. 4.10 VUGD saņēma izsaukumu uz Brīvības ielu Zilupē, kur ugunsgrēks bija izcēlies neapsaimniekotā divstāvu ēkā.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ēkas pirmajā stāvā deg atkritumi un griestu pārsegums 10 m2 platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 52 gadus vecs vīrietis.

Plkst. 6.51 ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt naktī uz svētdienu plkst. 1.22 ugunsdzēsēji glābēji devās dzēst platības ziņā lielāko ugunsgrēku – Kuldīgas novada Kabiles pagastā dega angāra tipa saimniecības ēka 400 kvadrātmetru platībā. Degošajā ēkā atradās arī 15 tonnas siena un 10 kubikmetri malkas. Piesaistot traktortehniku, siens no ēkas tika izvests laukā, lai ugunsdzēsēji glābēji varētu pārliecināties, ka tajā neatrodas kāds degšanas perēklis. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 6.55.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu