Izsauc glābējus, jo nespēj tikt laukā no rokudzelžiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brīvdienās ugunsdzēsēji glābēji steidzās palīgā nelaimē nokļuvušiem cilvēkiem un dzīvniekiem. Sestdien un svētdien glābēji Krustpils novada Variešu pagastā un Ķeguma novada Tomes pagastā atbrīvoja pēc ceļu satiksmes negadījumiem automašīnās iespiestus cilvēkus. Savukārt svētdien un pirmdien glābēju palīdzība bija nepieciešama neapdomīgas rīcības ar rokudzelžiem dēļ, TVNET informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Glābēj palīdzēja cilvēkiem, kur bija saslēgušies rokudzelžos un saviem spēkiem nevarēja no tiem atbrīvoties.

Šādi izsaukumi svētdien un pirmdien saņemti no Salaspils novada un Rīgas.

Aizvadītajās brīvdienās ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, krūmi, zaru un lapu kaudzes, kūdra, riepas, koks, koka gulšņi, sadzīves mantas, meža zemsedze, būvgruži, divas vieglās automašīnas, skeitborda koka rampa, saimniecības ēka un dārza tehnika, pagraba jumts, šķūnis, kūts ēkas jumts, pirts, dzīvojamā māja un trijos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdz arī suņiem un ronim

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, ugunsdzēsēji glābēji svētdien Sējas novadā atbrīvoja divus ķēdē sapinušos suņus, Talsu novada Virbu pagastā izvilka 2 metrus dziļā akā iekritušu suni, bet Rīgā atbrīvoja kādas dzīvojamās mājas notekcaurulē iesprūdušu putnu, izcēla grāvī ar ūdeni iekritušu suni un atbrīvoja starp akmeņiem iesprūdušu roni, kuru pēc tam palaida atpakaļ Daugavā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu