Piedzēries un bruņots cukurvates tirgotājs aizmieg ar trīsriteni uz trotuāra

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

7.jūnijā Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Lielajā Kalna ielā, kur kāds iereibis vīrietis uz ielas bija aizmidzis blakus savam motorizētajam velosipēdam. Ierodoties notikuma vietā, vīrietis pamodināts, taču viņš nespēja patstāvīgi pārvietoties un atbildēt uz jautājumiem, TVNET informēja Pašvaldības policijā.

Blakus vīrietim atradās motorizēts trīsritenis ar piekabi cukurvates tirgošanai. Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri, apskatot vīrieti, konstatēja, ka hospitalizācija nav nepieciešama.

Vīrietis pēc atžirgšanas policijas darbiniekiem vaļsirdīgi atzinās, ka jau kādu laiciņu nelikumīgi tirgo cukurvati Pļavnieku apkaimē. Pēc vīrieša atzīšanās atsavināti pārkāpuma izdarīšanas rīki un sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par tirdzniecības noteikumu pārkāpšanu. Turpinot pārbaudi, pie vīrieša pamanīts šaujamierocim līdzīgs priekšmets. Apskatot ieroci, konstatēts, ka ierocis ir pielādēts. Bruņotais cukurvates tirgotājs aizturēts un nogādāts Valsts policijas iecirknī tālākai lietvedības nodrošināšanai.

Jāpiebilst, ka par šo cukurvates tirgotāju iedzīvotāji jau iepriekš bija sūdzējušies, taču policistiem pēc sūdzībām, apskatot iedzīvotāju norādītās teritorijas, nebija izdevies tirgotāju sastapt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu