Vīrietis publiski atkailinās netālu no Dominas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Šonedēļ netālu no tirdzniecības centra manīts puskails vīrietis, kurš garāmgājējiem demonstrēja savu dzimumlocekli. Valsts policijā skaidroja, ka šādās situācijās ir nekavējoties jāzvana policijai un jāsniedz informāciju par konkrētās personas atrašanās vietu.

Kāda TVNET lasītāja pastāstīja, ka pirmdienas rītā aptuveni 8.40 viņa gāja pa gājēju taciņu, kas savieno dzelzceļa pieturu Zemitāni un tirdzniecības centru Domina. Pārejot pāri dzelzceļa sliedēm un nokāpjot pa kāpnēm, viņa pagriezās, lai dotos uz Dominas pusi.

Tajā brīdī viņa izdzirda, ka zem kāpnēm esošajos krūmos kāds skaļi un ilgi klepo. Kad sieviete pavērās uz krūmu pusi, viņa ieraudzīja vīrieti ar nolaistām biksēm un kailu dzimumlocekli.

Vīrietis, skatīdamies uz gājēju, kratīja dzimumlocekli, ņirgājās un izteica neķītras frāzes.

Foto: TVNET lasītājs

Meitene steigšus devās tālāk, bet aicina citus apkaimes iedzīvotājus būt uzmanīgiem. «Domāju, ka, ieraugot šo puskailo vīrieti, vairums pieaugušo spēs izdomāt, kā atbilstoši reaģēt.

Bet es uztraucos par bērniem, īpaši jaunietēm, kas bieži vien izmanto šo gājēju tiltiņu.

Lūdzu, iesakiet, kā būtu vispareizāk reaģēt, ieraugot šādu kratītāju? Vai viņam kaut ko teikt vai tomēr mukt uzreiz projām?»

Uzreiz jāzvana policijai!

Savukārt Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietnieks Dairis Anučins TVNET skaidroja, ka šādās situācijās ir nekavējoties jāinformē policija, zvanot 110 un sniedzot informāciju par konkrētās personas atrašanās vietu.

Atkarībā no konkrētās situācijas šādas personas var saukt pie atbildības par sīko huligānismu vai,

ja šādas darbības tiek veiktas, piemēram, nepilngadīgo klātbūtnē, tad draud arī kriminālatbildība par nepilngadīgu personu pavešanu netiklībā.

Precīzi statistikas dati nav pieejami, bet policija nereti saņem izsaukumus no iedzīvotājiem par dažādām aizdomīgām personām, tajā skaitā tiek saņemti ziņojumi arī par personām, kuras veic tamlīdzīgas darbības publiskā vietā. Katra šāda informācija tiek pārbaudīta. Konkrēto informāciju policija ir piefiksējusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu