Pielietojot elektrošoku, Viļānos diennakts veikalā nolaupa alkoholu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Aizvadītajā nedēļā Viļānos kāds vīrietis, pielietojot elektrošoku, no diennakts veikala nolaupījis alkoholu, informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Anastasija Laizāne.

Vīrietis veikalā manāmā reibumā ieradies pēc pusnakts. Viņš vēlējies iegādāties alkoholu, par to paliekot parādā. Saņemot atteikumu, vīrietis paķēris grozu ar pārtiku un meties ārā no veikala. Pārkāpēju mēģināja panākt veikala darbinieks, kurš brīdī, kad gandrīz saķēra uzbrucēju, saņēma elektrošoka strāvas triecienu.

Tajā pašā dienā Rēzeknes policijas iecirknī tika saņemts izsaukums uz kādu citu Viļānu veikalu, kurā nenoskaidrota persona nozaga dārgu alkohola pudeli. Pēc zagļa pazīmju noskaidrošanas policistiem radās aizdomas, ka abas zādzības ir vienas personas nedarbs. Pēc neilga laika policistiem izdevās noskaidrot un aizturēt aizdomās turamo - 1990.gadā dzimušu vietējo iedzīvotāju, kurš agrāk nebija tiesāts, tomēr dažas reizes bija nonācis policijas redzeslokā.

Jaunais vīrietis atzinās pastrādātajos noziegumos. Viņam draud kriminālatbildība gan par zādzību, gan laupīšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu