Jāņu dienā vīrietis cenšas pakārties džemperī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas pašvaldības policijas darbiniekiem brīvdienās nācies saskarties ar agresīvi noskaņotu kungu, kurš sākotnēji vēlējies, lai viņu aiztur, bet vēlāk iecirknī centies izdarīt pašnāvību, pakaroties džemperī, TVNET uzzināja policijā.

Piektdien, 24. jūnija naktī, Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Āgenskalnā, kur norisinājās konflikts starp vairākām personām. Ierodoties notikuma vietā, noskaidrots, ka izsaucējs uzvedies agresīvi un lietojis rupjus izteicienus, līdz ar to izcēlies konflikts ar vairāku cilvēku kompāniju. Izrādījās, ka agresīvi noskaņotais vīrietis pārējos kompānijas biedrus vainojis zādzībā, jo viņam bija pazudis maks, telefons un dzīvokļa atslēgas.

Policisti pārbaudīja visus konfliktā iesaistītos, taču pazudušo mantu pie viņiem nebija. Uzreiz pēc tam agresors kārtības sargiem atzinās, ka samelojis un personas viņa mantas nav paņēmušas. Pēc pārrunām nepatiesi apsūdzētā draugu kompānija devās savās gaitās, bet policijas darbinieki apskatīja tuvāko apkārtni, taču vīrieša nozaudētās mantas neatrada.

Izsaucējam izskaidrots, ka policijas darbiniekiem būs jādodas uz nākamo izsaukumu. Iereibušais kungs nolamāja policijas darbiniekus un pieprasīja, lai viņu aiztur, jo bez atslēgām netikšot savās mājās. Kārtības sargi centās vīrietim palīdzēt un piedāvāja viņu nogādāt nakts patversmē, taču viņš rupji atcirta, ka nedošoties ne uz kādu patversmi, jo neesot bezpajumtnieks.

Vīrietis, kuru atteicās aizturēt, ar varu centās iekļūt operatīvajā transportlīdzeklī, taču tas neizdevās. Ar vīrieti veiktas pārrunas par vispārpieņemtajām uzvedības normām, taču viņš kategoriski atteicās klausīties un nostājās operatīvā transportlīdzekļa priekšā, uzlika rokas uz motora pārsega un kliedza, lai viņu aiztur. Ņemot vērā vīrieša uzvedību, viņš tika aizturēts un nogādāts dežūrdaļā, kur sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu.

Vīrietis ievietots pagaidu turēšanas telpā, kur viņš dauzīja restes un lamājās necenzētiem vārdiem, pēc kā novilka džemperi, uztaisīja cilpu un to aplika sev ap kaklu. Policijas darbinieki pamanot vīrieša darbības, nekavējoties viņu atbrīvoja no paštaisītās cilpas. Izsaukti neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri vīrieti hospitalizēja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu