Aizstāvot sievieti, Jāņu svinētājs tiek sadurts kaklā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Valsts policija aizturējusi kādu vīrieti, kurš sadūris kādu Jāņu svinētāju, kurš aizstāvējis sievieti, TVNET uzzināja Valsts policijā.

24. jūnijā pa dienu kādā dzīvoklī Rīgā, Grīziņkalna apkaimē vairāki kaimiņi kopā svinējuši Jāņus. Alkohola lietošanas laikā 1980. gadā dzimis vīrietis sastrīdējies ar savu dzīvesbiedri. Viņu konfliktā iejaukusies ciemos atnākusī sieviete, taču vīrietis sadusmojies un viņai iespēris. Sievietes kliedzienu izdzirdējis viņas vīrs, kurš tobrīd atradās savā dzīvoklī. Viņš tūliņ pat steidzās uz kaimiņu dzīvokli skatīties, kas tur notiek. Cietušās sievietes vīrs metās aizstāvēt savu dzīvesbiedri, bet 1980. gadā dzimušais vīrietis paņēma nazi un iedūra viņam kaklā.

Saņemot informāciju par miesas bojājumu nodarīšanu, notikuma vietā ieradās Rīgas Latgales iecirkņa patruļpolicisti. 1980. gadā dzimušais vīrietis aizturēšanas brīdī pretojās policistiem, tāpēc likumsargiem nācās izmantot fizisku spēku, lai viņu aizturētu. Nozieguma izdarīšanas brīdī iespējamais ļaundaris atradās alkohola reibumā.

Aizturētais vīrietis jau agrāk sodīts par slepkavību grupā un vien pagājušajā gadā atbrīvots no ieslodzījuma vietas.

Saistībā ar 24. jūnijā izdarīto noziegumu pret vīrieti uzsākts kriminālprocess par tīša vidēja smaguma miesas bojājuma nodarīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu