Vecāķos iereibis nūdistu vērotājs šaudās ar ieroci

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar, 28. jūnijā, Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes darbinieki bija devušies uz izsaukumu Vecāķos, kur kāds vīrietis izšāvis ar ieroci. Ierodoties notikuma vietā, kārtības sargus sagaidījuši divi aculiecinieki, kuri norādīja uz netālu esošo vīrieti, kurš izdarījis šāvienu, TVNET uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Liecinieki pastāstīja, ka vīrietis atnācis uz nūdistu pludmali, sēdējis krūmos un novērojis atkailinātos atpūtniekus, pēc kā abi aculiecinieki centušies viņam aizrādīt, taču vīrietis izvairījies, paņēmis ieroci un izšāvis.

Veicot pārrunas ar iespējamo šāvēju, konstatēts, ka viņš ir alkohola reibumā. Pārbaudīts personas somas saturs un atrasts šaujamierocim līdzīgs priekšmets, kas ielikts ieroču makstī. Vīrietis nevarēja uzrādīt ieroča nēsāšanas un reģistrācijas atļauju, paskaidrojot, ka ieroci iegādājies pirms 10 gadiem, kad atļaujas neesot bijušas nepieciešamas un nav sekojis ieroča turēšanas prasību izmaiņām.

Jautājot vīrietim, kāpēc izšāvis, iereibušais kungs atbildēja, ka esot sabijies no kailiem vīriešiem. 56 gadus vecais kungs aizturēts un nogādāts Valsts policijā par ieroču turēšanas pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu