Policisti izglābj Daugavā slīkstošu studentu no Turcijas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgā, Daugavā, vakar pašvaldības policisti izglābuši slīkstošu studentu no Turcijas, noskaidroja Rīgas Pašvaldības policijā.

Policisti no glābšanas stacijas «Ķīpsala» pamanīja, ka otrpus krastam atrodas vīrietis, kurš sācis slīkt. Netālu no viņa atradās trīs vīrieši, kuri piesteidzās pie slīkstošā un kopīgiem spēkiem centās viņu noturēt virs ūdens.

Policijas darbinieki ar motorlaivu devās uz notikuma vietu, slīkstošais vīrietis ar atpūtnieku palīdzību tika ievilkts laivā. Cietušais neorientējās telpā, taču bija pie samaņas un izvēma vairākus litrus ūdens. Kārtības sargi sniedza pirmo medicīnisko palīdzību un normalizēja vīrieša stāvokli, līdz ieradās mediķi.

Pārrunu laikā noskaidrots, ka cietušais ir apmaiņas students no Turcijas. Vīrietis kārtības sargiem atzinās, ka pirms došanās ūdenī izdzēris vienu glāzi alus, taču juties pārliecināts par savām peldēšanas prasmēm. Cietušais pateicās policijas darbiniekiem par sniegto palīdzību. Dažas minūtes vēlāk notikuma vietā ieradās mediķi, kuri cietušo hospitalizēja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu