Likumsargi aiztur vīrieti, kuram jau par hobiju kļuvusi nesamaksāšana restorānā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Valsts policijas darbinieki Rīgā aizturējuši kādu vīrieti, kurš paēdis restorānā, bet par maltīti nav maksājis. Vīrietis par šādu pārkāpumu likumsargu redzeslokā nonācis vairākas reizes, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Vakar, 30. jūnijā, ap pulksten 17.00 kādā restorānā Krišjāņa Barona ielā iegāja solīda izskata vīrietis un pasūtīja ēdienu. Pēc maltītes ieturēšanas viņš mēģināja atstāt telpu, nesamaksājot savu rēķinu 30 eiro apmērā. Restorāna darbinieki izsauca Valsts policiju.

Notikuma vietā ieradās Rīgas Centra iecirkņa patruļpolicisti. Kā izrādījās, 1984. gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš bija nolēmis nemaksāt un rīkojies ļaunprātīgi. Turklāt nemaksāšana par maltītēm restorānos vīrietim bija kļuvusi par sava veida «hobiju».

Šis ir jau kārtējais pret vīrieti sāktais kriminālprocess par šādu rīcību. Viens šāda veida kriminālprocess jau ir nodots kriminālvajāšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu