Vīrietis greizsirdības dēļ aizdedzina dārza mājiņu, kurā atrodas viņa sieva ar kādu vīrieti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Vīrietis greizsirdības dēļ aizdedzinājis dārza mājiņu, kurā atradās viņa sieva ar kādu vīrieti, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Valsts policijas Ogres iecirkņa policisti jūnija beigās saņēma informāciju, ka slimnīcā ar apdegumiem nogādāts vīrietis un sieviete. Policisti uzzināja, ka cietušie apdegumus guvuši Lielvārdes novadā, kad kāds vīrietis aizdedzinājis dārza mājiņu.

Izmeklēšanas laikā likumsargi noskaidroja notikušā apstākļus. Proti, 1969. gadā dzimis vīrietis vēlējies noskaidrot attiecības ar sievu. Saņemot atteikumu, vīrietis saniknojies un aizdedzinājis dārza mājiņu, kurā tobrīd atradās viņa sieva ar kādu vīrieti. Saprotot, ka dārza mājiņa deg, abas personas gājušas no tās laukā, taču guvušas apdegumus. Cietušās sievietes vīrs pēc notikušā meties bēgt.

Abas cietušās personas tika nogādātas slimnīcā, savukārt likumsargi noskaidroja iespējamo vainīgo personu un viņu aizturēja. Vakar tiesa aizturētajam piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.

Par slepkavības, kas izdarīta vairāku personu dzīvībai bīstamā veidā, mēģinājumu ir sākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu 1969. gadā dzimušajam vīrietim var draudēt mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no 10 līdz 20 gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu