Aizdomās par nelikumīgi pavairotu festivāla «Positivus» biļešu pārdošanu aiztur jaunieti

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Aizdomās par nelikumīgi pavairotu festivāla «Positivus» biļešu pārdošanu Valts policija (VP) aizturējusi jaunieti.

Ceturtdien, 14.jūlijā, likumsargi saņēma informāciju par kādu personu, kura ar interneta starpniecību tirgo nelikumīgas biļetes uz festivālu «Positivus». To pārbaudot, ceturtdienas vakarā Rīgā tika aizturēts 1994.gadā dzimis jaunietis.

Pašreizējā informācija liecina, ka jaunietis tirgojis biļetes, kuras bijušas nelikumīgi pavairotas, tādējādi biļetēm bijis viens numurs.

Nelikumīgās darbības tika atklātas pēc tam, kad cilvēki ar biļetēm, kas nopirktas no jaunieša, bija devušies uz koncertzāli, lai saņemtu īpašās festivāla apmeklētāju aproces. Kad vairāki cilvēki bija vērsušies iestādē ar identiskām biļetēm, radās aizdomas par krāpniecību.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana. Pašreizējā informācija liecina, ka apkrāptas vairākas personas. Patiesais apkrāpto skaits un citi notikušā apstākļi tiek precizēti izmeklēšanā.

Lai nekļūtu par krāpnieku upuriem, VP aicina biļetes uz koncertiem un festivāliem iegādāties tikai to oficiālajās tirdzniecības vietās.

Jau ziņots, ka desmitais «Positivus» festivāls Salacgrīvā norisinās no 15.jūlija līdz 17.jūlijam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu