Rīgā par baznīcas demolēšanu aizturēts 33 gadus vecs lietuvietis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/RigasPP

Rīgā par baznīcas demolēšanu aizturēts 33 gadus vecs lietuvietis, informēja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Zemene.

Vakar, 19.jūlijā, RPP Centra pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu agresīvu vīrieti Vecrīgā, kurš demolējot kādas protestantu reliģijai piederīgas baznīcas telpas.

Policistiem, ierodoties notikuma vietā, pie kārtības sargiem pieskrēja baznīcas pārstāvis, kurš norādīja virzienu, kurā devies agresīvais vīrietis. Policisti devās norādītajā virzienā un pēc dažām minūtēm 11.novembra krastmalā pamanīja aprakstam atbilstošu vīrieti, kurš balansējot staigāja pa krastmalas margām.

Brīdī, kad policisti pietuvojās aizdomīgajam kungam, viņš no apmales nolēca, savukārt, kad kārtības sargi viņu uzrunāja, vīrietis sāka uzvesties agresīvi.

Agresors pilnībā ignorēja policistu prasības un vicinājās ar rokām. Ņemot vērā kunga agresīvo izturēšanos, policistiem aizturēšanai bija jāizmanto spēks. Vīrietis tika saslēgts rokudzelžos.

Vēlāk izrādījās, ka aizturētais ir 33 gadus vecs lietuvietis. Vīrietis nogādāts Valsts policijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu