Vecrīgā divi jaunieši apzog iemigušu kungu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Vecrīgā divi jaunieši apzaguši iemigušu kungu, informēja Rīgas Pašvaldības policijā. Naktī no ceturtdienas uz piektdienu Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki saņēma informāciju no pilsētas videonovērošanas centra par diviem jauniešiem, kuri Audēju ielā apzog guļošu personu.

Policijas darbinieki, ierodoties norādītajā adresē, sastapa vairāku jauniešu kompāniju. Videonovērošanas centra darbinieki atpazina jauniešus, kuri bija apzaguši guļošo cilvēku. Viens no viņiem bija paņēmis mantas un iedevis otram glabāšanai. Jaunieši aizturēti un nogādāti notikuma vietā, kur gulēja apzagtais vīrietis un blakus viņam bija liecinieks, kas bija pamanījis jaunieša darbības.

Aculiecinieks pastāstīja, ka abi aizturētie piegājuši pie iemigušā vīrieša, izvilkuši viņa maku un no tā izņēmuši skaidru naudu. Makā atradušās arī kredītkartes, kuras turpat nometuši zemē. Apzagtais vīrietis bija manāmā alkohola reibumā, izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri kungu pamodināja un konstatēja, ka hospitalizācija nav nepieciešama. Cietušais pēc pamošanās apstiprināja, ka makā bijusi nauda un kredītkartes. Drīz pēc tam arī paši garnadži atzinās zādzībā.

Visas personas nogādātas Valsts policijā procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu