Par nelegālās dziras pārvadāšanu bērnu ratiņos aizturēta sieviete Ziepniekkalnā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki par nelegālās dziras pārvadāšanu bērnu ratiņos aizturējuši kādu sievieti; sieviete nav varējusi paskaidrot, kāpēc dziru vizinājusi ratiņos, TVNET uzzināja policijā.

Šorīt agri no rīta Rīgas pašvaldība policijas Zemgales pārvaldes darbinieki pamanīja kādu aizdomīgu kundzi, kura pa ielu stūma bērnu ratiņus. Policijas ekipāža apstājās, un uzreiz bija manāms, ka ratiņos zīdaiņa nav - tā vietā ratiņos bija liels daudzums ar pudelēm, kurās bija caurspīdīgas krāsas šķidrums.

Tā kā pudelēs esošajam šķidrumam bija spirtam raksturīgā smaka, policijas darbinieki pudeles atsavināja, un uzsāka administratīvo lietvedību par ar akcīzes nodokli apliekamo preču uzglabāšanas un pārvietošanas noteikumu pārkāpšanu.

Savukārt pati sieviete skaidroja, ka pudeles esot atradusi, taču nevarēja paskaidrot, kādēļ nolēmusi tās vizināt bērnu ratiņos.

Par šādu pārkāpumu uzliek naudas sodu no septiņdesmit līdz septiņsimt eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu