Nežēlība Alojā! Piekauj, iemet bagāžniekā, slīcina un sit ar ķieģeli!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/ Anthony Easton

Piekaut, iemest bagāžniekā, slīcināt, griezt rokas ar šķērēm un sist ar ķieģeli – visas šīs darbības šķiet kā apraksts no koncentrācijas nometnes, taču tas noticis tikai pirms pāris dienām tepat Igaunijas pierobežā – Alojā.

Sešu jaunu cilvēku izrēķināšanās ar seniem nedraugiem viņiem pašiem nu beigusies skarbi, jo būs jāsēžas uz apsūdzēto sola.

Pieci jauni puiši un viena knapi pilngadību sasniegusi meitene kopīgas ballītes laikā tā piedzērušies, ka izdomājuši atrisināt kādu senu konfliktu.

Proti, vienam no ballētājiem vecmamma regulāri sūdzējusies, ka kaimiņi viņai darot pāri, trokšņojot un visādi citādi aizskarot. Bravūras un alkohola dzīti, visi seši kāpuši automašīnā un braukuši pie galvenā pāridarītāja – izlauzuši dzīvokļa durvis, taču, tā kā viņš mājās nav sastapts, par ķīlniekiem paņemti divi viņa radinieki.

Abi iestūķēti automašīnas bagāžniekā, aizvesti uz karjeru, sisti, slīcināti, izsmieti. Pēc tam, lai atrastu galveno ļaundari, sešu jauniešu bariņš devies uz Vilzēniem, kur uzmeklēts puiša tēvs, kuram prasīts izdot dēlu. Vilzēnos vietējie zina par šo gadījumu un nenoliedz, ka abās pusēs nav diez ko gudri cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu