Sarkandaugavā neadekvātu vīrieti ar nazi nogādā ārstniecības iestādē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas pašvaldības policijas darbinieki mediķu gādībā nodevuši kādu neadekvātu vīrieti, kurš Sarkandaugavā pastaigājies ar nazi, TVNET uzzināja Valsts policijā.

22. jūlijā Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Sarkandaugavā, kur pa ielu pastaigājoties kāds vīrietis ar nazi rokās. Ierodoties norādītajā adresē, sastapts aprakstam atbilstošs vīrietis. Jautājot, kāpēc viņš staigājis ar nazi, vīrietis atbildēja, ka tas esot suvenīrs no kāda restorāna, taču konkrētu restorānu vai citu detalizētāku informāciju aizdomīgais kungs nevarēja sniegt.

Turklāt viņš stāstīja, ka nazi viņš esot izmetis atkritumos un nevienu neesot biedējis. Vīrietis sarunas laikā bija neadekvāts - runāja monologā, uz jautājumiem nevarēja atbildēt un stāstīja par dažādiem nesaistītiem pagātnes notikumiem.

Tajā pašā laikā pie kārtības sargiem pienāca sieviete, kura pastāstīja, ka persona esot vicinājusies ar nazi, taču uzbrukusi viņai neesot. Vīrietis aizturēts, pārmeklēšanas laikā pie vīrieša nazis netika atrasts. Arī apskatot vīrieša norādītās atkritumu urnas, nazis netika manīts.

Ņemot vērā personas veselības stāvokli, izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kur,i apskatot vīrieti, nolēma viņu nogādāt ārstniecības iestādē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu