Ģimenes konflikts Ziepniekkalnā; aiztur agresīvu vīrieti

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ziepniekkalnā trešdien aizturēts agresīvi noskaņots vīrietis, kurš gribēja izsist stiklus dzīvoklim, kurā atradās viņa sieva, uzzinājām Rīgas pašvaldības policijā (RPP).

RPP Zemgales pārvaldes darbinieki trešdienas rītā devās uz izsaukumu Ziepniekkalnā, kur norisinājās ģimenes konflikts. Ierodoties notikuma vietā, dzīvokļa durvis atvēra sieviete, kura pastāstīja, ka mātes bijušais vīrs dauzās pie logiem un mēģinājis iekļūt dzīvoklī caur balkonu. Sieviete piebilda, ka viņas māte vairs nevēlas dzīvot kopā ar dzīvesbiedru, tādēļ arī pārvākusies pie meitas. Vīrietis pēc mēģinājuma iekļūt dzīvoklī aizgājis aiz mājas stūra.

Apsekojot sievietes norādīto teritoriju, sastapts aprakstam atbilstošs vīrietis, kurš kārtības sargiem paskaidroja, ka no sievas grib telefona lādētāju un dzīvokļa atslēgas, taču sieva nevēlas ar viņu satikties. Sarunas laikā vīrietis uzvedās agresīvi, lietoja rupjus izteicienus, tāpat no vīrieša bija jūtama alkoholam raksturīgā smaka. Sazinoties ar abām sievietēm, noskaidrots, ka pie viņām neesot vīrieša minētās lietas.

Kārtības sargi aicināja vīrieti doties prom, lai netraucētu apkārtējo cilvēku mieru, taču persona uz policista aicinājumu reaģēja agresīvi - sāka bļaustīties, lietoja necenzētus vārdus un draudēja, ka izsitīšot dzīvoklim logus, ja sieva nenākšot ārā. Vīrietis savilka dūres un devās uz dzīvokļa pusi, pēc kā tika aizturēts un nogādāts dežūrdaļā, kur sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods - 70 eiro apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu