37 reizes sodīts vīrietis atkal ķeras pie agresijas – šoreiz bojā autobusa spoguli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar, 27.jūlijā, autobusam apbraucot manāmi iereibušu vīrieti, kurš pastaigājās pa ceļa vidu, tika sabojāts atpakaļskata spogulis - brīdī, kad autobuss apbrauca vīrieti, viņš kļuva agresīvs un sāka sist pa autobusa spoguli. Kamēr šoferis izsauca tehnisko dienestu, iereibušais vīrietis iekļuva autobusā.

Kad šoferis paziņoja pasažieriem, ka autobuss maršrutu tālāk neturpinās, iereibušais vīrietis atkal kļuva agresīvs, izsita atpakaļskata spoguli un aizbēga, TVNET uzzināja policijā.

Transporta šoferis izsauca arī policiju. Policijai ierodoties notikuma vietā, liecinieki minēja, ka vīrietis ir devies centra virzienā. Policistiem apskatot liecinieku norādīto vietu, vīrietis tika pamanīts un aizturēts.

Pārbaudot viņa personību, noskaidrots, ka viņš dzimis 1991.gadā un jau iepriekš ir sodīts. Kopumā pret vīrieti ir policijā ir tikuši sākti jau 37 kriminālprocesi, kuriem pievienojies arī 38.

Šoreiz saistībā ar notikušo ir sākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu