Iereibis makšķernieks piedāvā seksu trijatā un kļūst agresīvs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieku redzeslokā nonācis kāds iereibis makšķernieks, kurš ar kādu pārīti vēlējies seksu trijatā, bet ticis atraidīts, tāpēc kļuvis agresīvs, TVNET uzzināja RPP.

Vakar, 27. jūlijā, Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Zaķusalā, kur norisinājās konflikts starp vairākām personām. Ierodoties notikuma vietā, pretī skrēja vīrietis, kurš kārtības sargiem paskaidroja, ka kāds neadekvāts vīrietis piekāvis viņa draudzeni.

Netālu sastapta arī cietusī, kurai seja bija piepampusi un uz tās redzamas asinis. Sieviete pastāstīja, ka ar draugu atbraukusi vērot saulrietu, taču viņus iztraucējis netālu esošais makšķernieks. Vīrietis pienācis klāt un stāstījis, ka esot nofotografējis, kā abi mīlnieki veicot dzimumaktu, pēc tam piedāvājis to veikt trijatā.

Cietušās draugs sadusmojies un atcirtis, ka dzimumakts netika veikts, un bildes aicinājis izdzēst. Izcēlies konflikts, kā rezultātā sievietei nodarīti miesas bojājumi. Netālu no notikuma vietas arī sastapts agresīvais makšķernieks. Veicot pārrunas ar iespējamo vainīgo, konstatēts, ka viņš ir manāmā alkohola reibumā. Makšķernieks bija agresīvi noskaņots un kārtības sargus provocēja uz konfliktu.

Vīrieša aizturēšanā policistiem nācās lietot rokudzelžus un spēku. Notikuma vietā ieradās mediķi, kuri, apskatot cietušo, nolēma viņu hospitalizēt, savukārt aizturētais nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu