Zasulaukā kopā ar mazu bēru aizturēta māte, iespējams, narkotisko vielu reibumā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Zasulaukā trešdien aizturēta sieviete, iespējams, narkotisko vielu reibumā, kurai līdzi bija mazs bērns, zināja Rīgas pašvaldības policijā (RPP).


Trešdien, 27.jūlijā, RPP Kurzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Zasulaukā, kur uz perona atradās sieviete reibumā ar mazu bērnu. Ierodoties notikuma vietā, kārtības sargi uz soliņa pamanīja aptuveni divus gadus vecs bērns un sieviete, iespējams, narkotisko vielu reibumā. Bērns izskatījās vesels, bez redzamiem miesasbojājumiem.

Policistiem, veicot pārrunas ar sievieti, viņa nespēja sakarīgi runāt un neorientējās telpā. Tika izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri apskatot sievieti, konstatēja, ka hospitalizācija nav nepieciešama.

Bērns šķirts no mātes un ticis nogādāts krīzes centrā, savukārt māte aizturēta un nogādāta Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā, kur veikta narkotisko vielu ekspertīze. Par notikušo informēta Bāriņtiesa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu