Mazgājot logus, vīrietis nokrīt no sešu metru augstuma

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā diennaktī Rīgā darba traumu guvis kāds 29 gadus vecs vīrietis, kurš kritis, mazgājot logus, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Vīrietis mazgājis logus un kritis no aptuveni piecu līdz sešu metru augstuma, gūstot politraumu. Vīrietis guvis iegurņa kaula un kājas lūzumu, kā arī plēstas brūces. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Savukārt Vidzemē kāds 45 gadus vecs vīrietis kokzāģētavā labojis iekārtu, taču iekārtā ierauta vīrieša plauksta, un viņš guvis nopietnu plaukstas traumu. Vīrietim traumēta plauksta un vairāki pirksti, kā arī ir pirkstu amputācija. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

Nopietnu plaukstas traumu Vidzemē guvis arī 18 gadus vecs jaunietis, kurš mājās strādājis ar elektrisko ēveli. Jaunietis ar elektrisko ēveli iegriezis sev plaukstā, gūstot nopietnu plaukstas traumu, nogriežot arī pirkstu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1103 izsaukumus, no kuriem 176 bija saistīti ar dažāda veida traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu