Sventes pagastā nepieteiktu medību laikā sašauts vīrietis

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušajā nedēļā Daugavpils novada Sventes pagastā nepieteiktu medību laikā traumas guvis kāds 1960.gadā dzimis vīrietis, informēja Valsts policijas pārstāve Ksenija Belova. Vīrietis ar šautu brūci ir nogādāts medicīnas iestādē.

Policija pēc šīs informācijas saņemšanas saistībā ar notikušo sākusi kriminālprocesu.

Skaidrojot visus notikuma apstākļus, policisti uzzināja, ka iespējama vainīgā persona - 1971.gadā dzimušais vīrietis - nepamanīja aiz siena gubas sēdošo mednieku, kurš atradās medību slēpnī.

Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem, mednieka pienākums ir pirms medībām informēt atbildīgo personu par plānotajām medībām un ievērot atbildīgās personas norādījumus par mednieka atrašanos medību laikā medību iecirknī. Taču neviens no abiem medību dalībniekiem tās nebija pieteicis.

Noskaidrots, ka pēc nelaimes gadījuma vīrietis sniedza cietušajam pirmo palīdzību, ka arī izsauca mediķus. Pašlaik viņam ir piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Policija turpina izmeklēšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu