Vakar Latvijā dzēsti 16 ugunsgrēki; cilvēki tajos nav cietuši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS

Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti 16 ugunsgrēki, un neviens cilvēks tajos nav cietis, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā operatīvā informācija.

Otrdien trīs ugunsgrēki dzēsti Latvijas novados, astoņi Rīgā, bet pieci - citās pilsētās.

Naktī lielā platībā dega neapsaimniekota ēka Rīgā

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Gribuste, šonakt plkst.1.59 VUGD saņēma izsaukumu uz Tallinas ielu Rīgā, kur neapsaimniekotā dzīvojamā mājā bija izcēlies ugunsgrēks. Ar atklātu liesmu dega divstāvu koka ēkas jumts 100 kvadrātmetru platībā, starpstāvu pārsegums 100 m2 platībā, otrā stāva kāpņu telpa 10 m2 un ēkas ārsiena 5 m2 platībā. Šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts plkst.5.04.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības vadi, veļas mašīna, trīs vieglās automašīnas, ēkas pārsegums, dārza māja, šķūnis un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

VUGD darbinieki diennakts laikā veikuši 18 glābšanas darbus - astoņus novados, piecus Rīgā un vēl piecus - citās pilsētās.

Diennakts laikā ugunsdzēsēji-glābēji saņēmuši arī četrus maldinošus izsaukumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu