Kopīgas iedzeršanas laikā Bauskā vecs vīrs noslepkavo pudeles brāli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar, 24.augustā, ap plkst.21 Bauskā, Salātu ielā, notikusi slepkavība - policijā saņemta informācija, ka kādā dzīvoklī atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Aizdomās par 1933.gadā dzimuša vīrieša noslepkavošanu policijas darbinieki aizturēja 1941.gadā dzimušu vīrieti, TVNET informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldē.

Veicot pirmstiesas izmeklēšanu, kriminālprocesā noskaidrots, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā starp abiem vīriešiem izcēlies strīds, kura laikā ar nazi nāvējoši miesas bojājumi nodarīti 1933.gadā dzimušajam vīrietim.

Aizturētais vīrietis agrāk nav tiesāts.

Sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta «Par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavība)», kas paredz sodu ar ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no 5 līdz 25 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem. Nozīmēta tiesu psihiatriskā ekspertīze un tiek veiktas izmeklēšanas darbības kriminālprocesā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu