Nozieguma vietā aiztur metāla konstrukciju zagli

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Patruļpolicija Rīgā pagājušajā piektdienā, 26.augustā, aizturējusi vīrieti, kurš apzadzis privātmājas teritoriju, informēja Valsts policijā.

26.augusta vakarpusē policija saņēma informāciju no aculieciniekiem, kuri redzēja Ķengaragā kādas privātmājas teritorijā aizdomīgu personu. Patruļpolicija nekavējoties devās uz norādīto vietu, kur aizturēja 1982.gadā dzimušu vīrieti. Tika konstatēts, ka aizturētais vīrietis no privātmājas teritorijas bija nozadzis metāla konstrukcijas.

Pārbaudot personu, tika noskaidrots, ka vīrietis iepriekš ir bijis sodīts par narkotiku lietošanu un mantiskiem noziegumiem.

Pašlaik ir uzsākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā. Par šādu noziegumu likumā paredzētais sods ir brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu