Ķengaragā sanarkojies vīrietis aplaupa garāmgājēju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar, 29. augustā, pēc pulksten 17 kāda sieviete Ķengaragā pamanīja vīrieti, kurš lamājās ar savu paziņu, iespējams, būdams narkotiku iespaidā. Aculieciniece viņam aizrādīja, taču tas vīrieti saniknoja vēl vairāk. Dusmu uzplūdā viņš iesita svešajai sievietei un atņēma viņai mobilo telefonu.

Notikušo pamanīja garāmgājēji, kuri izsauca policiju. Notikuma vietā nekavējoties ieradās patruļpolicijas ekipāža, kas tobrīd strādāja turpat netālu. 1986. gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts un nogādāts policijas iecirknī.

Aizturētais jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par narkotisko vielu lietošanu. Noskaidrots, ka arī vakar nozieguma izdarīšanas brīdī viņš bija narkotiku iespaidā.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176. panta 1. daļas - par svešas kustamas mantas nolaupīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Aizturētais šobrīd atrodas izolatorā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu