Rīgā aiztur Somijas iedzīvotāju, kurš cenšas pašapmierināties

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Rīgas pašvaldības policijas darbinieki aizturējuši kādu Somijas iedzīvotāju, kurš Elizabetes ielā centies pašapmierināties, TVNET uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Vakar, 29.augusta vēlā nakts stundā, Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu vīrieti Elizabetes ielā, kurš cenšas publiskā vietā apmierināt savu dzimumtieksmi.

Ierodoties notikuma vietā, pamanīts vīrietis, kurš atklāti masēja savus dzimumorgānus. Policisti vairākkārtīgi vīrietim deva rīkojumus pārstāt savas darbības, un pēc īsa brīža vīrietis nomierinājās.

Pārrunu laikā, noskaidrots, ka vīrietis ir no Somijas. Tāpat konstatēts, ka vīrietis no pamatīgi iereibis. Persona savas rīcības motīvus nepaskaidroja.

Vīrietis aizturēts un nogādāts dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā un noskaidrots, ka viņš ir 2,46 promiļu reibumā. Sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 500 eiro apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu