Šogad Rīgas reģionā nozagti 728 velosipēdi un 327 automašīnas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šogad astoņu mēnešu laikā Rīgas reģionā nozagti 728 velosipēdi un 327 automašīnas, liecina Valsts policijas informācija.

Divriteņu zādzību skaits palielinās, sākoties riteņbraukšanas sezonai, un to zādzību skaits samazinās rudens un ziemas sezonā.

Policijā skaidroja, ka vieglāk ir nozagt velosipēdus nekā automašīnas, tādēļ arī nozagto divriteņu skaits ir krietni lielāks nekā nozagto automašīnu skaits.

Apdrošināšanas kompānija «BTA Baltic Insurance Company» (BTA) šonedēļ informēja, ka, iestājoties rudenim, būtiski pieaudzis pieteikto sauszemes transporta (KASKO) apdrošināšanas atlīdzību gadījumu skaits par automašīnu zādzībām un trešo personu prettiesiski nodarītajiem bojājumiem automašīnām.

Pēc BTA datiem, zagļi visvairāk iecienījuši «Toyota» markas automašīnas - četras no septembrī BTA klientiem nozagtajām automašīnām bijušas «Toyota» markas automašīnas, bet divas - «Volkswagen» markas automašīnas. Četras no nozagtajām automašīnām nav bijušas vecākas par pieciem gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu