Aizturēts laupītājs; ja esi cietis no attēlā redzamā vīrieša – ziņo!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Zemgales iecirkņa policisti par rotaslietu laupīšanām aizturēja attēlā redzamo vīrieti. Policistiem ir aizdomas, ka šis vīrietis varētu būt pastrādājis vēl citas laupīšanas, tādēļ policija aicina ziņot ikvienu, kurš ir cietis no attēlā redzamā vīrieša pretlikumīgajām darbībām.

Šā gada 31.augustā Rīgas reģiona Zemgales policijas iecirknī tika saņemts iesniegums par to,...ka Ozolciema ielā 1960.gadā dzimušai sievietei, kāds vīrietis, pielietojot vardarbību, norāva auskarus. Saistībā ar notikušo likumsargi uzsāka izmeklēšanu.

Veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, 8.septembrī policisti aizturēja iespējamo vainīgo. 1986.gadā dzimušais vīrietis nogādāts Rīgas reģiona Zemgales policijas iecirknī, kur noskaidrots, ka aizturētais jau iepriekš ir bijis tiesāts par laupīšanām.

Izmeklēšanas laikā likumsargi noskaidroja, ka šis vīrietis izdarījis vēl piecas citas šāda veida laupīšanas Zemgales iecirkņa teritorijā.

Pret vīrieti sākts kriminālprocess par svešas kustamas mantas nolaupīšanu, ja tā saistīta ar vardarbību vai vardarbības piedraudējumu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Foto: Valsts policija

Tiesa aizturētajam piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu. Policija skaidros aizturētā vīrieša saistību arī ar citiem šāda veida noziegumiem.

Policijai ir aizdomas, ka šis vīrietis varētu būt pastrādājis vēl citus noziegumus citos Rīgas mikrorajonos. Tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no attēlā redzamā vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 67500754, 67500731, 67500700 vai 110 – vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu