Purvciemā divi vīrieši izsit automašīnas stiklu un izdara zādzību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar, 21. septembrī, pēc pulksten četriem no rīta Rīgā, Ilūkstes ielā kāds aculiecinieks pa sava dzīvokļa logu pamanīja divus vīriešus, kuri klīda gar kādu automašīnu. Viens no vīriešiem izsita automašīnas stiklu un ielīda tās salonā. Aculiecinieks par redzēto paziņoja Valsts policijai.

Pāris minūšu laikā notikuma vietā ieradās divas ekipāžas – Speciālo uzdevumu bataljona darbinieki un Teikas iecirkņa patruļpolicija. Aculiecinieks sagaidīja policistus un pastāstīja, ka abi vīrieši pēc zādzības aizbēguši, kā arī parādīja virzienu, kurp ļaundari devušies. Sākot meklēšanu, netālu no notikuma vietas policisti iespējamos zagļus pamanīja. Vīrieši, ieraudzījuši likumsargus, metās skriet, tomēr policisti viņus panāca un aizturēja.

Pie viena no aizturētajiem vīriešiem tika atrasts no automašīnas nozagtais videoreģistrators. Savukārt pie otra vīrieša – mobilā telefona turētājs, lādētājs un dažādas citas automašīnā atstātas mantas.

Aizturētie vīrieši ir dzimuši 1975. un 1983. gadā, jau neskaitāmas reizes sodīti par mantiskiem noziegumiem un narkotisko vielu glabāšanu un lietošanu.

Saistībā ar 21. septembrī izdarīto noziegumu sākti divi kriminālprocesi – par zādzību no transportlīdzekļa un par mantas bojāšanu. Jaunākajam no aizturētajiem vīriešiem piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Savukārt otrs aizdomās turamais ir apcietināts.

Valsts policija izsaka pateicību aculieciniekam, kurš nepalika vienaldzīgs un nekavējoties ziņoja par noziegumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu