Krimināllietu par psihotropās vielas neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un realizēšanu Ludzā iztiesās decembrī

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Krimināllietu, kurā kādai personai uzrādīta apsūdzība par to, ka tā realizācijas nolūkā neatļauti iegādājās un glabāja psihotropās vielas, tās neatļauti realizējot, Rēzeknes tiesa Ludzā skatīs 7.decembrī, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Kā aģentūru LETA iepriekš informēja Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Kristīne Sutugina, saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai apsūdzētā persona turpmākas realizācijas nolūkā neatļauti iegādājās 33,4952 gramus tumši brūnas krāsas sapresētas masas, kas satur psihotropās vielas, kuru vēlāk glabāja savās personīgajās mantās.

Pērn 12.janvārī pie kādas mājas Ludzas novadā apsūdzētā persona realizēja citai personai minēto sapresēto masu, norādot, ka par to būs jāsamaksā 140 eiro.

Apsūdzētā persona saukta pie kriminālatbildības pēc Krimināllikuma 253.1 panta pirmās daļas. Par šādu pārkāpumu vainīgajām personām paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem. Prokuratūra norāda, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu